Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden ami horror.

2014. december 26. 15:24 - Jig

09. Doll Graveyard (2005)

A Full Moon stúdió (vagy inkább trashgyár) egyik ékköve ez a film! Pedig nem akármilyen agymenéseket köszönhetünk nekik, Evil Bong 1-2, Gingerdead man, Demonic toys... vagy az egyik legjobb bábos horror ami valaha készült a Puppet Master széria! 
1905-ben járunk amikor egy kislány a babáival játszik, lever egy vázát ezért az apja eléggé berág. Egy sírt ásat vele, hogy eltemesse a kis bábokat, de a kiscsaj véletlenül beleesik a gödörbe. Miután nyilván szörnyethalt az 1 méteres zuhanástól az apuka eltemeti a kis barátaival együtt. Évtizedekkel később egy család költözik a házba, és a gyermek ásni kezd a hátsó udvarban...

 Műfaj: Bábos, Trash
Parafaktor10/6 A legtöbb bábos horror ott vérzik el, hogy nevetségesen bénákra sikerülnek a bábok, itt nincs erről szó, a bennszülött figurát leszámítva elég félelmetesre sikerült mindegyik. 
Vérfaktor10/6 Nincs telepakolva CGI vérrel, ami hatalmas plusz pont.
Story10/6 Mindössze 1 órás a film, ennek ellenére egész jó a történet. 
Összkép10/8 Szívem szerint nem is nevezném trash-nek, mert a színészek egész jók, a cselekmény végig pörög, a bábokat jól megcsinálták, teljesen fogyasztható film, és nem csak a trash rajongóknak.
[IMDb:4.1]

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trashandgore.blog.hu/api/trackback/id/tr896987707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Minden ami horror.
süti beállítások módosítása